Reviews
Massagetherapie


Mirjam geeft heerlijke massages en luistert goed naar mijn wensen. Ze heeft echt verstand van zaken en dat merk je al zodra je van de tafel stapt, m’n lijf en geest zijn dan echt ontspannen. De massages zijn voor mijn gevoel altijd veel te kort. Buiten dat Mirjam goede massages geeft, is ze ook een fijn, rustig en prettig mens, ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Ik probeer om de paar weken naar Massagepraktijk Evenwicht toe te gaan….het is iedere keer een kadootje.

Tine


Na een zwaar rug trauma 3 jaar geleden tijdens de wintersport, heb ik eigenlijk nooit meer pijnvrij kunnen functioneren. Na een paar (waardeloze) rug massages elders, kwam ik via kennissen bij Mirjam terecht. Dit heeft mijn dagelijks leven tot nu toe drastisch veranderd. Door de behandelingen is mijn rug ontspannen en zonder pijn. Mirjam beschikt over de bijzondere gave om exact te voelen waar de pijn zit om deze vervolgens professioneel te behandelen. Ik zou iedereen met klachten een afspraak bij Mirjam aanraden. Ze is prettig in de omgang en een buitengewoon vakmens 👍

Arné van der Wiel


Mirjam is een masseuse met passie die heel serieus haar vak beoefend en waarbij duidelijke verbetering en evenwicht merkbaar is en ik kan haar van harte aanbevelen…….

J. Kuijpers.


Eind september las ik in Sliedrecht24 het artikel van Mirjam en de kennismakingsactie. Aangezien ik al best een tijdje met rugklachten loop dacht ik, ik maak een afspraak en ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad. Mirjam is prettig in de omgang en stemt haar massage af op je wensen/klachten. Het is niet bij 3x gebleven. Ik maak regelmatig een afspraak en mijn rug vaart er wel bij. Echt een toppertje!

Marjan


Ik kwam bij Evenwicht terecht met klachten veroorzaakt door overwerktheid. Tintelende vingers, vastzittende schouders en een hoge spierspanning. Met een aantal behandelingen werden de klachten al minder en werd ik s ’morgens uitgeruster wakker. Nu luister ik meer naar mijn lichaam en daarom bezoek ik maandelijks nog de praktijk van Evenwicht.

Martijn K.


Na al een keer “oefencliënt” geweest te zijn kreeg ik eind van het jaar 3 behandelingen cadeau ( van m’n vriend naar aanleiding van de kennismakingsactie). Wat een heerlijk cadeau was dat zeg! De directe aanleiding was in eerste instantie de rusteloze benen waar ik steeds meer last van kreeg. De hele massage/behandeling is zo ontspannend (soms even op de tanden bijten, haha) (soms een beetje spierpijn de volgende dag) waardoor een uur iedere keer weer te snel voorbij was. Mijn drie behandelingen zijn nu geweest, inmiddels gaat m’n vriend zelf ook en ik weet zeker dat ik binnenkort ook weer een afspraak ga maken. En oh ja, de rusteloze benen komen veel minder vaak voor (wellicht ook door de magnesium tabletten die ik op advies van Mirjam ben gaan gebruiken).

Ida.


Gisteren heb ik een massage-behandeling ontvangen van Mirjam. Dit was mijn derde keer en het was weer heel ontspannend. Mirjam heeft de gave om een behandeling persoonlijk af te stemmen en kan zonder omwegen een pijnlijke plek laten ontspannen. Ondanks dat ik 3 keer ben geweest, is elke keer weer anders en dat vind ik bijzonder. Na de behandeling voel ik me totaal ontspannen en ervaar weer ruimte om mij heen, nogmaals heel bijzonder. Gisteren heeft zij aandacht gegeven aan de aanhechtingspieren naar de benen, ik wist niet dat die daar zaten. Dus al met al leer ik ook iets over hoe het lichaam in elkaar zit, leerzaam. Al met al een echte aanrader.

Melissa van Dijk.


Mirjam heeft er erg veel kijk op. Ze probeert zich echt in te leven in de problematiek, in mijn geval het herstel na een hernia operatie. En dat lukt erg goed! Helemaal ontspannen direct na de behandeling, de dag erna voelde ik het goed waar ik was behandeld. De dag daarna was dat weer grotendeels weg. Goede behandeling dus! Dank je Mirjam! Op naar de volgende behandeling.

Groetjes Johan.


Sportmassage


Een aantal keer bij Mirjam geweest voor sportmassage, wat goed is bevallen. Mirjam is prettig in contact, voelt goed aan wat er nodig is en stemt af op je wensen. Ook nadien mogelijkheid om feedback te geven en dingen aan te passen. Een aanrader!

Marleen.


Lekkere massage gehad. Niet te zacht, maar lekker stevig. Kom er elke keer ontspannen vandaan. Dankjewel Mirjam.

Jan M.


Vorige week ben ik voor de eerste keer bij Massage praktijk Evenwicht geweest voor een ontspanningsmassage. Omdat ik regelmatig sport Is af en toe wat ontspanning ook goed voor je lijf. Het is altijd even wennen als je voor de eerste keer gaat. Maar ik werd hartelijk ontvangen door Mirjam. Mijn rug, armen, benen en nek werden heerlijk gemasseerd. Ik voelde me daarna een stuk beter en heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Een aanrader!!

Petra van L.


Een afspraak gemaakt voor een massage bij Massagepraktijk Evenwicht. Een fijne ervaring. Duidelijke uitleg over de behandeling. Goed resultaat! Zeker een aanrader!

T. de Kort, Rotterdam.


Mirjam is een masseuse met passie die heel serieus haar vak beoefend en waarbij duidelijke verbetering en evenwicht merkbaar is en ik kan haar van harte aanbevelen.

Jose.


Mijn lijf schreeuwde…Op zoek naar verlichting door een schouderblessure kwam ik bij Evenwicht. Ik was blij verrast door haar aanpak, die anders was dan ik gewend was. Vooral op ontspanning van spieren en mijn lijf in zijn geheel. Ik kwam super ontspannen van de tafel en haar aanpak heeft zeker meegeholpen in mijn herstel. Mirjam is prettig in de omgang, praat alleen als jij daar behoefte aan hebt en stelt je op je gemak. Gewoon doen! Een cadeau voor jezelf.

Jantine.


Ik heb onlangs een hele fijne massage gekregen bij Mirjam. Na ongeveer 1,5 jaar last te hebben van een sportblessure voelde ik voor het eerst weer ruimte en ontspanning rondom mijn nek en onderrug. De dieptemassage die zij geeft geeft je een totale ontspanning en zonder dat het pijnlijk is. Ik kreeg al gauw een gevoel van vertrouwen zodat ik mij ook kon ontspannen. Het is anders dan andere behandelingen die ik heb gehad omdat Mirjam de massage op jou afstemt. Vooral het “wiegen” met mijn hoofd in een doek vond ik heel ontspannend. Verder geeft Mirjam je achtergrond informatie over het bindweefsel o.a. en merk je dat ze veel kennis van het lichaam heeft. Een echte aanrader!

Melissa.


Een heerlijke massage gehad bij Mirjam. Een vakvrouw die weet wat ze doet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wendy.


Ook jouw ervaring delen? Mail naar praktijkevenwicht@ziggo.nl


privacyverklaring