Sportmassage


Wil je stevig gemasseerd worden, met het accent op een bepaalde spiergroep, sporter of niet- sporter! Het is een massage die de diepte van je spieren ingaat.

Welke effecten kan de sportmassage opleveren?


1. Verbetering van de doorbloeding en stofwisseling:
Door een verbeterde doorbloeding in de spieren worden de bloedvaten wijder waardoor afvalstoffen beter/sneller worden afgevoerd. Door een verhoogde aan- en afvoer van bloed en lymfe in de spieren ontstaat een betere stofwisseling.

2. Door ontspanning of juist door een activering van de spier wordt invloed uitgeoefend op de spierspanning.

3. Algemene positieve invloed op het welbevinden door:
- een kortere hersteltijd
- verdieping van de ademhaling
- slaapbevordering
- verbetering van de mentale stemming

Voor de sporter


is er de activerende sportmassage; vlak voor je sportprestatie zorgt dat voor een juiste spierspanning. Samen met de warming-up ben je beter in staat de sportprestatie te leveren. Of herstel bevorderende sportmassage, één of meerdere dagen na je sportprestatie helpt het vocht en afvalstoffen uit je spieren te krijgen. Zo voorkom je spierpijn, vermoeidheid en eventuele blessures, doordat spieren sneller herstellen.

Voor de niet-sporter


heb je ook profijt bij een sportmassage! Met de intensiteit van een sportmassage masseer ik het gehele- of een gedeelte van het lichaam en geef ik extra aandacht aan eventuele pijnklachten. Werk je bijvoorbeeld veel met de computer en heb je last van pijnlijke nek- en schouderspieren? Dan is een sportmassage van nek, schouders en rug iets voor jou!

Contact

Whatsapp: 06 83 38 11 09
E-mail: praktijkevenwicht@ziggo.nlfoto
foto
foto
foto

privacyverklaring